Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бензинова помпа

Здравейте колеги,
    Бензиновата помпа ми дава налягане 0,5 бара, при необходими 3,5. Някой може ли да каже на какво се дължи това?

Премери колко волта отиват на мотора на помпата (мери директно на мотора). Понякога от лоша ел. връзка моторът върти доста по-слабо и не може да развие достатъчно налягане.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако не искаш да пълниш гушата на Киров и други търгаши на боклуци, като меат и дориа, сидат и разни китайски полуфабрикати ползвай това
      http://www.ebay.de/itm/Kraftstoff-Fo...:X:AAQ:DE:1123

Абсолютно еднаква с това, което ти е в резервуара, дори е и произведена на едно и също място, само уплътнението трябва да си купиш.
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Имал съм няколко случая, на спукан горивопровод вътре в резервоара.Това се случва най-често ,след смяна на бензиновата помпа, защото майстора не слага бензино-устойчив маркуч.На мойта 156-ца регулатора на налягане ми е вътре в резервоара, така че и там може да е проблема.За понижено захранване на помпата не мисля, че е веероятно, не че на 164-ката ми помпата не въртеше на 9-10v. Но и при 9 волта колата си палеше и вървеше ,само като напъна да изпреварвам глъхнеше. А за да спадне на 0.5 бара незнам на колко волта трябва да е на 5-ли, но на 5 дали вообще ще завърти помпата. Така че аз залагам, 90% спукан горивопровод вътре в резервоара, и 10% развален регулатор на налягане.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Да използвам темата, какъв манометър ми трябва за да измеря налягането на бензина на каляската от подписа?
          По специално с каква резба се води,че трябва да е??

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Working...
          X